AE Sigurnost osigurala bezbjednost na koncertu Zdravka Čolića u Travniku

AE Sigurnost, kompanija u oblasti pružanja sigurnosnih usluga, uspješno je odradila svoju ulogu u očuvanju sigurnosti na koncertu legendarnog Zdravka Čolića koji je održan proteklog vikenda u Travniku na stadionu “Pirota”. Sa više od 10.000 posjetilaca koji su uživali u nezaboravnoj muzičkoj večeri, AE Sigurnost osigurala je besprijekorno iskustvo za sve prisutne.

U skladu sa svojim profesionalizmom i angažmanom, AE Sigurnost mobilizovala je tim od 50 stručno obučenih zaštitara koji su bili raspoređeni širom koncertnog prostora kako bi osigurali bezbjednost svih prisutnih. Naša prisutnost omogućila je posjetiocima da se opuste i u potpunosti uživaju u muzici bez brige o sigurnosnim pitanjima.

Organizatori koncerta iskazali su svoje zadovoljstvo saradnjom sa našim timom i istakli su da je naš profesionalni pristup doprinio uspješnoj realizaciji događaja.

Ovaj događaj potvrđuje poziciju AE Sigurnost kao pouzdanog partnera u obezbjeđivanju sigurnosti na različitim događajima. Naš tim je još jednom pokazao da je spreman da se suoči sa izazovima i da pruži vrhunsku uslugu kako bi osigurali siguran i nezaboravan doživljaj za sve prisutne.